Bra erfarenhet

God Morgon!

Det känns som att mitt liv förändras hela tiden, de senaste månaderna har verkligen varit händelserika.
Stor del beror på uppbrottet från mitt ex. vilket har gjort mig både starkare som person samt gett mig en annan syn på livet. Till en början visste jag inte riktigt om en vår tidigare relation skulle ge mig någon grund till vad som komma skall. Men en klok person berättade för mig, att alla relationer ger erfarenhet som är avgörande för våra val i livet.
Jag kan inget annat än hålla med till 100%...

Långa förhållanden är enligt mig bara en fördel, om det vill säga att du mår bra. Vilket i mitt fall var motsatsen ni måste uppleva saker tillsammans för att hålla er relation vid liv. Oavsett om det handlar om att resa jorden runt eller en promenad i parken så är det  viktigt att man gör någonting. Och i mitt senaste förhållande så kännde jag att jag vi inte utvecklades tillsammans, vi låg inte på samma nivå och vi var extremt olika. Missförstå mig inte nu olikheter är bra till en viss del. De olikerheter som vi kan lära oss av varandra är underbart!
Men när det finns olikheter som du stör det på dagligen och inte kan åtgärdas då är det bättre att gå vidare...vilket jag nu har gjort.
Så jag har en bra erfernhet som jag kommer ha med mig nästa gång.
'Oj det kanske blev lite djupt så här tidigt på morgonen, men vad gör man när man försöker räkna ner timmarna tills man slutar jobbet?


På tal om något helt annat...
Kan ni tänka er att det är mindre än 3 dagar kvar till lönen...har så mycket jag vill shoppa!
Massor hos AP som jag drömmer efter, dock så har jag Torsdag som veckans höjdpunkt, kan inte avslöja så mycket men jag ska försöka lägga upp bilder framöver....
Ska börja kolla på lite möbler till mitt nya rum, var hos  en antikhandlare på Odenplan och såg en fin byrå som jag tror skulle passa bra.
Sen gäller det att prioritera kommande inköp, det är så mycket jag vill ha just nu!
Har inte lust att välja, kan helt enkelt inte välja...någon vänlig själ därute som kan hjälpa till?



God Morgon!

God Morgon!

Tro inte att jag är uppe så här tidigt av egen vilja...
Är fortfande på jobbet slutar dock om 3 timmar..

Ska dagen till ära träffa en speciell person som jag på senaste tiden har fått upp ögonen för på ett annat sätt, längtar sjukt mycket till detta!
Känns fortfarande rätt overkligt det som har hänt...

Har under natten funderat på hur jag ska börja inreda mitt rum hos mamma, ska förbi en antikhandlare under veckan för att kika på lite möbler. IKEA i all ära men möbler som har en historia en själ som förtjänar att leva vidare betyder dock mera för mig...

Strul med datan hemma gör att jag kanske inte kan uppdatera så himla ofta, men jag lovar att jag ska göra mitt bästa!

Tiden går fort!

Tiden går fort påsken är över och jag såg att det var 2 veckor sedan jag bloggande!... och förlåt för den dåliga uppdateringen!
Sittert just nu på jobbet därav det korta inlägget!
Mycket har hänt på sistone bla. har jag lyttat hem till mamma igen, vilket jag har gjort med blandade känslor men jag är otroligt glad att jag har en mamma som är förstående och alltid ställer upp!
Att det är vår ute det har vi märkt och då menar jag inte bara vädret ;)

Hur har ni haft det?!...Blev er påsk lika mysig som min!

RSS 2.0