GI-burgare!

Dessa goda hamburgare äter man inte mellan två brödskivor utan med Isbergssallat! Krispigt och gott...

GI-Hamburgare:

2 port

400g mager köttfärs eller kalkonfärs
2  Vitlöksklyftor pressade
1 tsk Barbecquekrydda
½ tsk mineralsalt
olja till stekning ( gärna olivolja )

4 Stora krispiga sallatsblad
2 tomater, skivade
1 rödlök, skivad
4 msk lättmajonäs
4 morötter

1. Blanda ingredienserna till biffarna och forma till 4 st platta biffar. Stek dem i en teflonpanna i 3-4 minuter per sida.
2.Lägg 1 biff ett par skivor tomat pch några lökringar och 1 msk majönäs på varje salladsblad och vik ihop!
3. Skär morotsstavar som ersätter de onyttiga pommes frites!

Rättelse: Gårdagens recept på Thai soppa ska det naturligsvis vara 1 liter vatten med i receptet!

Kommentarer
Postat av: Emma

Låter väldigt mumsigt! :)

2009-01-10 @ 20:17:49
URL: http://plommonpaj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0