Dagen GI Soyakorv med ekologisk Hirs!

Idag får dagens GI-recept komma tidigt,  eftersom jag ska jobba i kväll, detta är nämligen ett perfekt recept för luchlådan!

Soyakorv med ekologisk  Hirs:

1 port

3 soyakorvar
2/3 okokt Hirs
½ paprika i valfri färg
ett par skedar fetaost max 3%
koriander
chili
salt och peppar!

1. Koka Hirs enligt anvisningar på paketet, blanda i koriander i kokvattnet
2.Stek soyakorvar, skiva paprikan.
3. Lägga korvarna på en bädda av Hirs och fetaost, salta och peppra servera med paprika, om du gillar det lite mera kryddstarkt att du pudra över lite chili
KLART

* Saltå kvarn säljer den bästa hirsen, om du inte gillar hirs prova qinoa!
* Det innehåller fyra gånger så mycket järn som råris. Det är också rikt på magnesium, zink, kalcium och kalium. Hirs är naturligt fritt från gluten.
* Soya korvar är rika på bra fetsnåla proteiner om man jämnför med vanlig korv
* Feta ost med låg fetthalt är också en bra källa till protein.

MissCherry♥ 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0