Tokig eller bakglad?!
Är riktigt nöjd med mig själv! Har hunnit packa, träna och laga Thai mat som räcker till fyra matlådor och nu på kvällen har jag även hunnit baka!
Kalla mig tokig eller bara bakglad jag har precis tagit ut underbara kokostoppar ur ugnen!
Vad som göra dessa toppar lite speciella är att jag blandar i rivet skal från lime, Malibu rom och Muscavadosocker istället för vanligt raffinerat socker!
Resultatet är frasiga toppar med mjuk kärna och härlig fräschör från lime!
Här är receptet:

Lime & Kokostoppar
ca. 15 st
50g smör
1 dl Muscavadosocker
2 ekologiska ägg
Rivet skal från 1 lime
1½ msk Malibu rom
1. Sätt ugnen på 175 grader
2. Smält smöret och blanda samman med övriga ingredienser, låt svälla i 10-15 minuter
3. Forma små toppar med hjälp av två skedar eller med händerna
4. Grädda i mitten av ugnen i 15 minuter eller tills topparna blivit gyllenbruna!
Kalla mig tokig eller bara bakglad jag har precis tagit ut underbara kokostoppar ur ugnen!
Vad som göra dessa toppar lite speciella är att jag blandar i rivet skal från lime, Malibu rom och Muscavadosocker istället för vanligt raffinerat socker!
Resultatet är frasiga toppar med mjuk kärna och härlig fräschör från lime!
Här är receptet:

Lime & Kokostoppar
ca. 15 st
50g smör
1 dl Muscavadosocker
2 ekologiska ägg
Rivet skal från 1 lime
1½ msk Malibu rom
1. Sätt ugnen på 175 grader
2. Smält smöret och blanda samman med övriga ingredienser, låt svälla i 10-15 minuter
3. Forma små toppar med hjälp av två skedar eller med händerna
4. Grädda i mitten av ugnen i 15 minuter eller tills topparna blivit gyllenbruna!
Kommentarer
Postat av: neea.*
älska kokostoppar! =)
jag kan förstå att man blir avstängd men ändå, de är liiite löjligt haha, jag som är så snäll (A)
hoppas du får en fin dag! kraam
Trackback