Dagens GI
Förlåt att det har dröjt med GI-recpeten som jag har lovat att dela med mig!
Citronpeppar lax med Qinoa och avocadokräm:
2 port
Laxen:
2 portionsbitar skinnfri lax
Nymalen ( valfri Peppar )
1 citron
lite salt
Går dock bra att använda köpt citronpeppar!
Placera laxen i en ungform, salta och peppra. Pressa en generös mängd citron över.
In i ungnen på 200 grader i ca. 25 min
Avocadokräm:
1-2 mogna avocado
en bit citron
1 vitlöksklyfta
1 nypa salt
valfri mängd peppar
1 nypa chili
Mosa acocado med en gaffel, pressa citron över, pressa vitlöksklyftan. Och krydda med peppar, salt och chili.
Koka 2 port Qunoa enligt anvisningar på paketet ( jag tycker saltå´s quinoa är bäst, dessutom är den ekologisk ). Gurkmeja i kokvattnet ger fin färg plus en massa antidoxidanter!
Servera laxen med 1 klyfta citron att pressa över! samt valfri grönsallad!
Citronpeppar lax med Qinoa och avocadokräm:
2 port
Laxen:
2 portionsbitar skinnfri lax
Nymalen ( valfri Peppar )
1 citron
lite salt
Går dock bra att använda köpt citronpeppar!
Placera laxen i en ungform, salta och peppra. Pressa en generös mängd citron över.
In i ungnen på 200 grader i ca. 25 min
Avocadokräm:
1-2 mogna avocado
en bit citron
1 vitlöksklyfta
1 nypa salt
valfri mängd peppar
1 nypa chili
Mosa acocado med en gaffel, pressa citron över, pressa vitlöksklyftan. Och krydda med peppar, salt och chili.
Koka 2 port Qunoa enligt anvisningar på paketet ( jag tycker saltå´s quinoa är bäst, dessutom är den ekologisk ). Gurkmeja i kokvattnet ger fin färg plus en massa antidoxidanter!
Servera laxen med 1 klyfta citron att pressa över! samt valfri grönsallad!
Kommentarer
Trackback